Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 november 2019 | Bron: Gelderlander.nl

Gemeente Zevenaar sluit drugspanden na M.-tip; vijf aanhoudingen

De politie heeft in Zevenaar vijf aanhoudingen verricht naar aanleiding van een onderzoek naar drugs. Dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de zaak op het spoor. De drie mannen en twee vrouwen, allen in de leeftijd 32 tot 53 jaar, waren afkomstig uit de Arnhem en Zevenaar . Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij grootschalige productie en handel in XTC. Bij doorzoekingen in de woonhuizen aan de Stadhouderstraat in Arnhem en aan de Tolsingel in Zevenaar zijn meerdere vuurwapens, diverse steekwapens, tientallen kilo’s amfetamine, tienduizenden pillen XTC en honderden kilo’s grondstoffen voor de productie van drugs aangetroffen.

06 maart 2023
Bron: Arnhemse Koerier

Woning in Arnhem gesloten wegens drugshandel

De burgemeester van Arnhem heeft een woning aan de Spoorwegstraat voor drie maanden gesloten wegens aanhoudende drugsoverlast. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de woning op het spoor. In de kelder werd een hennepkwekerij met bijna 100 planten aangetroffen. Deze is ontmanteld en de materialen zijn vernietigd.

Ga naar
16 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden geeft woningcorporatie gelijk; huurovereenkomst ontbonden na aantreffen drugs

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft een hoger beroep omtrent de beëindiging van een huurovereenkomst van een woning afgewezen. Begin januari 2021 heeft woningcorporatie Stichting Portaal een huurovereenkomst met een huurder ontbonden wegens het aantreffen van versnijdingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, spullen voor de productie van GHB en een (vermoedelijk nep-)vuurwapen geschikt voor knalpatronen en afdreiging. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. 

Ga naar
30 december 2022
Bron: Politie Zevenaar

Vuurwerk, sigaretten en erectiepillen in bedrijfspand Zevenaar in beslaggenomen 

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem troffen de politie en de marechaussee illegaal vuurwerk aan in een bedrijfspand in Zevenaar. Bij nader onderzoek vonden zij ook een aanzienlijke hoeveelheid illegale sigaretten aan; in totaal 12 dozen met daarin 3.240 pakjes. Daarnaast troffen zij ook 1.500 erectiepillen aan. Alles is in beslag genomen en een 55-jarige verdachte is aangehouden

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies