Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 november 2019 | Bron: Gelderlander.nl

Gemeente Zevenaar sluit drugspanden na M.-tip; vijf aanhoudingen

De politie heeft in Zevenaar vijf aanhoudingen verricht naar aanleiding van een onderzoek naar drugs. Dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de zaak op het spoor. De drie mannen en twee vrouwen, allen in de leeftijd 32 tot 53 jaar, waren afkomstig uit de Arnhem en Zevenaar . Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij grootschalige productie en handel in XTC. Bij doorzoekingen in de woonhuizen aan de Stadhouderstraat in Arnhem en aan de Tolsingel in Zevenaar zijn meerdere vuurwapens, diverse steekwapens, tientallen kilo’s amfetamine, tienduizenden pillen XTC en honderden kilo’s grondstoffen voor de productie van drugs aangetroffen.

06 maart 2023
Bron: Arnhemse Koerier

Woning in Arnhem gesloten wegens drugshandel

De burgemeester van Arnhem heeft een woning aan de Spoorwegstraat voor drie maanden gesloten wegens aanhoudende drugsoverlast. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de woning op het spoor. In de kelder werd een hennepkwekerij met bijna 100 planten aangetroffen. Deze is ontmanteld en de materialen zijn vernietigd.

Ga naar
30 december 2022
Bron: Politie Zevenaar

Vuurwerk, sigaretten en erectiepillen in bedrijfspand Zevenaar in beslaggenomen 

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem troffen de politie en de marechaussee illegaal vuurwerk aan in een bedrijfspand in Zevenaar. Bij nader onderzoek vonden zij ook een aanzienlijke hoeveelheid illegale sigaretten aan; in totaal 12 dozen met daarin 3.240 pakjes. Daarnaast troffen zij ook 1.500 erectiepillen aan. Alles is in beslag genomen en een 55-jarige verdachte is aangehouden

Ga naar
04 december 2022
Bron: Gelderlander.nl

EOD haalt vuurwerkbom op in Arnhem dankzij anonieme tip

De politie heeft op 3 december zwaar en illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning aan het Abshovenpad in Arnhem dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal ontdekte de agenten 160 kilo vuurwerk. Daarnaast werd er ook een zelfgeknutselde vuurwerkbom aangetroffen. Een expert van de politie schatte de situatie in als gevaarlijk en daarom moest de Explosieve Opruimingsdienst Defensie (EOD) eraan te pas komen om het vuurwerk te verwijderen en vernietigen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures