Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 december 2019 | Bron: Denhelderactueel.nl

Politie ontdekt 160 kilo illegaal vuurwerk in Den Helder

Begin december trof de politie 160 kilo illegaal vuurwerk aan in een woning en schuur aan de Limburg Stirumstraat in Den Helder. De politie kwam het vuurwerk op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Het vuurwerk is in beslag genomen en er wordt een proces-verbaal opgemaakt. 

02 januari 2024
Bron: Politie Den Helder (FB)

Politie neemt 230 kilo vuurwerk in beslag in Den Helder

In aanloop naar de jaarwisseling heeft de politie Den Helder ruim 230 kilo vuurwerk in beslag genomen. De politie voerde controles uit op de Fazantenstraat en de Sluisdijkstraat naar aanleiding van twee M.-meldingen. Bij de controle werd zowel legaal als illegaal vuurwerk aangetroffen en er is een proces-verbaal opgemaakt.

Ga naar
18 januari 2023
Bron: Politie.nl

Wapens en drugs gevonden tijdens drugsactie in Den Helder 

Op 10 januari heeft de politie een drugsactie gehouden in een woning in de Visbuurt in Den Helder. Dit gebeurde mede dankzij eigen onderzoek van de politie en een melding via Meld Misdaad Anoniem. In de woning werden diverse wapens en drugs aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte zal op een later moment worden verhoord. 

Ga naar
03 september 2020
Bron: Denhelderactueel.nl

Drugsdealer Den Helder opgepakt mede dankzij M.-tip

Begin september heeft de politie een verdachte gearresteerd op verdenking van drugsdealen in Den Helder. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de verdachte op het spoor en bracht een bezoek aan zijn woning in de Piet Heinstraat. Daar troffen agenten een handelshoeveelheid harddrugs aan. De drugs is in beslag genomen en de woning wordt voor een langere tijd gesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies