Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 december 2019 | Bron: Denhelderactueel.nl

Politie ontdekt 160 kilo illegaal vuurwerk in Den Helder

Begin december trof de politie 160 kilo illegaal vuurwerk aan in een woning en schuur aan de Limburg Stirumstraat in Den Helder. De politie kwam het vuurwerk op het spoor dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Het vuurwerk is in beslag genomen en er wordt een proces-verbaal opgemaakt. 

23 juni 2024
Bron: Politie Den Helder (IG)

Persoon aangehouden voor heling fietsen in Den Helder

De politie heeft eind juni een verdachte aangehouden in Den Helder op verdenking van het helen van fietsen. Dankzij een anonieme tip startten de agenten een onderzoek naar de verdachte die meerdere gestolen fietsen zou bezitten. Bij een controle is hij aangehouden.

Ga naar
15 mei 2024
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

Vier boten in beslag genomen in Den Helder

Bij een autopoetsbedrijf aan de Energieweg in Den Helder zijn op 10 mei vier boten in beslag genomen. Het onderzoek naar gestolen goederen werd gestart na een anonieme tip. Een 28-jarige man uit Den Helder is als verdachte aangemerkt. Zijn rol en betrokkenheid wordt nader onderzocht.

Ga naar
02 januari 2024
Bron: Politie Den Helder (FB)

Politie neemt 230 kilo vuurwerk in beslag in Den Helder

In aanloop naar de jaarwisseling heeft de politie Den Helder ruim 230 kilo vuurwerk in beslag genomen. De politie voerde controles uit op de Fazantenstraat en de Sluisdijkstraat naar aanleiding van twee M.-meldingen. Bij de controle werd zowel legaal als illegaal vuurwerk aangetroffen en er is een proces-verbaal opgemaakt.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies