Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 december 2019 | Bron: Telegraaf

Politie treft 2.500 kilo illegaal vuurwerk aan dankzij M.-tip

De politie trof op 28 december 2.500 kilo illegaal vuurwerk aan in een container in Hendrik-Ido-Ambacht. Een M.-tip leidde de politie naar de opslag. De agenten betrapten een 32-jarige man uit Zwijndrecht op heterdaad tijdens het bevoorraden van de container vanuit zijn auto. Op een later moment kwam een tweede verdachte in beeld; in zijn schuur en auto lag 45 kilo illegaal vuurwerk. Beide mannen zijn aangehouden.

28 december 2022
Bron: BN de Stem

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Zwijndrecht na M.-tip

De politie bezocht op 27 december een woning aan de Dr. Boutensstraat in Zwijndrecht mede vanwege een tip via Meld Misdaad Anoniem De 38-jarige bewoner deed de deur open en de hennepgeur kwam de agenten gelijk tegemoet. Op de eerste verdieping van de woning was een hennepkwekerij ingericht met in totaal 395 hennepplanten. De bewoner is aangehouden en de hennepplanten en toebehoren zijn vernietigd. 

Ga naar
21 juni 2022
Bron: AD.nl

Politie vindt hennepkwekerij in Zwijndrecht na tip via Meld Misdaad Anoniem

In een woning aan de Van Ruysdaelstraat heeft de politie na eigen onderzoek en een tip via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij aangetroffen. Deze bestond uit één kweekruimte met 93 hennepplanten erin. De burgemeester van Zwijndrecht heeft de woning voor drie maanden gesloten.

Ga naar
15 april 2022
Bron: Ambacht.net

Woning dicht voor drie maanden na vondst hennepkwekerij

Een woning aan de Perengaarde in Hendrik-Ido-Ambacht is door de burgemeester voor drie maanden gesloten. Dit gebeurde na de vondst van een hennepkwekerij in februari die mede dankzij een anonieme melding kon worden ontmanteld. Met het sluiten van de woning wil de gemeente de criminele activiteiten op de locatie beëindigen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies