Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

02 maart 2020 | Bron: Rechtspraak.nl

17 maanden celstraf voor opslag grondstoffen harddrugs

Begin maart veroordeelde de rechtbank een 26-jarige man tot 17 maanden en 3 dagen gevangenisstraf, waarvan 6 maanden voorwaardelijk, voor het medeplegen van voorbereidingshandelingen bedoeld voor de productie van synthetische harddrugs.

De politie startte in februari 2017 een onderzoek mede op basis van een M.-tip. Naar aanleiding hiervan doorzocht de politie op 5 juli 2017 een garagebox aan de Patrijzenhof te Amersfoort. Zij trof daar een grote hoeveelheid apparatuur geschikt en bestemd voor het produceren van amfetamine en een grote hoeveelheid jerrycans met daarin chemicaliën die gebruikt kunnen worden als grondstoffen voor het produceren van amfetamine. 

Uit de door de politie eerder geplaatste camerabeelden bleek dat zowel de man als anderen spullen vanuit een garagebox in Putten vervoerden naar het drugslaboratorium in de garagebox in Amersfoort. Hiertoe oordeelde de rechtbank dat verdachte deel uitmaakte van een groep personen die materiaal opsloeg ten behoeve van de productie van harddrugs.

04 juli 2023
Bron: Politie Nederland

Drugsdealer op heterdaad aangehouden in Amersfoort

Politieagenten hebben op 4 juli een 29-jarige man uit Amersfoort man op heterdaad betrapt na een drugsdeal vanuit zijn woning. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. De drugs is in beslag genomen en de politie doet nog verder onderzoek.  

Ga naar
15 april 2023
Bron: RTV Utrecht

Gemeente Amersfoort sluit woning wegens drugshandel

De gemeente Amersfoort heeft op 14 april een woning aan de Van Spilbergenstraat gesloten wegens het aantreffen van handelshoeveelheden harddrugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. 

Ga naar
07 september 2022
Bron: Politie.nl

Drugdealer aangehouden in Amersfoort

De politie heeft een 37-jarige man aangehouden wegens drugsdealen in Amersfoort. De politie startte een onderzoek naar de verdachte dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. In de woning van de man vonden de rechercheurs handelshoeveelheden drugs en grote, contante geldbedragen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures