Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 maart 2020 | Bron: Politie.nl

Acht aanhoudingen en vondst van twintig wapens Deventer

De politie en het Openbaar Ministerie hebben op 4 maart op vier locaties in Deventer doorzoekingen gedaan. Tijdens die doorzoekingen zijn ongeveer twintig wapens aangetroffen; vuurwapens, nep-vuurwapens en andere verboden wapens. Daarnaast zijn er enkele tonnen aan contant geld gevonden. Er zijn acht verdachten aangehouden voor het overtreden van de wet wapens en munitie. De zaak kwam aan het rollen door een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Het was de aanleiding voor het opstarten van een onderzoek.

Op basis van de M.-tip, het onderzoek en aanvullende informatie is besloten om twee woonpercelen inclusief een loods aan de Bruggestraat, een woning aan het Bellendoornplein en een industriepand op Koningsbergenstraat binnen te treden. Dat gebeurde in samenwerking met de Douane en Defensie omdat zij gespecialiseerd zijn in het vinden van verborgen opbergruimtes. Alle wapens en het geldbedrag zijn in beslag genomen. De acht verdachten, vier mannen en vier vrouwen uit Deventer, zijn overgebracht naar het politiebureau. Daarnaast zijn er twee campers in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat ze betaald zijn met crimineel geld.

30 november 2022
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij in Deventer ontdekt mede dankzij anonieme tip

In totaal 100 hennepplanten en 2.300 stekjes, zo groot was de hennepkwekerij in een pand aan de Zandweerd in Deventer. Op 29 november deed de politie een inval in het pand. Dit gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek. In het pand troffen de agenten de hennepkwekerij aan. Daarnaast hielden zij een 45-jarige man aan. De hennepkwekerij is ontmanteld en de hennepplanten en stekjes zijn vernietigd. 

Ga naar
26 november 2021
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij aangetroffen in flatwoning in Deventer

In een woning aan de Achterberggaarde in Deventer heeft de politie op 26 november een hennepkwekerij aangetroffen. Naar schatting stonden er volgens de politie ongeveer 100 planten in de woning. De inrichting en planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Ga naar
01 oktober 2021
Bron: Tubantia.nl

M.-tips leiden politie naar hennepkwekerij in woning Deventer

De politie Deventer heeft naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij ontmanteld in de stad. Deze was nog actie, waarbij een groot aantal hennepplanten zijn geruimd en de aanwezige bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies