Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 maart 2020 | Bron: Rechtspraak.nl

Jaar celstraf voor cocaïne-dealer in Bunschoten en Amersfoort

Op 18 maart veroordeelde de rechtbank Midden-Nederland een 56-jarige man voor het dealen van drugs in Bunschoten en Amersfoort. 

Eind november 2019 hield de politie de man aan in Bunschoten-Spakenburg op verdenking van handel in cocaïne. Bij nader onderzoek bleek de man 13,78 gram cocaïne bij zich te dragen. De politie kwam de man mede dankzij M.-tips op het spoor.

04 juli 2023
Bron: Politie Nederland

Drugsdealer op heterdaad aangehouden in Amersfoort

Politieagenten hebben op 4 juli een 29-jarige man uit Amersfoort man op heterdaad betrapt na een drugsdeal vanuit zijn woning. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. De drugs is in beslag genomen en de politie doet nog verder onderzoek.  

Ga naar
15 april 2023
Bron: RTV Utrecht

Gemeente Amersfoort sluit woning wegens drugshandel

De gemeente Amersfoort heeft op 14 april een woning aan de Van Spilbergenstraat gesloten wegens het aantreffen van handelshoeveelheden harddrugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. 

Ga naar
07 september 2022
Bron: Politie.nl

Drugdealer aangehouden in Amersfoort

De politie heeft een 37-jarige man aangehouden wegens drugsdealen in Amersfoort. De politie startte een onderzoek naar de verdachte dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. In de woning van de man vonden de rechercheurs handelshoeveelheden drugs en grote, contante geldbedragen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures