Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

03 april 2020 | Bron: DvhN.nl

Hennepkwekerij Coevorden ontmanteld na M.-tip

De politie trof begin april een hennepkwekerij met 100 hennepplanten aan in een woning aan de Johannes Vermeerstraat in Coevorden. Een tip via Meld Misdaad Anoniem bracht hen op het spoor ​van de kwekerij. Zowel de hennepplanten als de apparatuur zijn in beslag genomen. De bewoners krijgen een proces verbaal.

12 juni 2021
Bron: FIOD.nl

FIOD neemt 20.000 erectiepillen in beslag dankzij M.-tip

De FIOD heeft op 7 juni een 63-jarige man uit de gemeente Coevorden aangehouden. De man wordt verdacht van het verkopen van geneesmiddelen zonder vergunning, witwassen en belastingfraude. Een tip via Meld Misdaad Anoniem was het startschot van een strafrechtelijk onderzoek naar de verdachte. Zijn woning en een bedrijfspand in Emmen zijn doorzocht. Daarbij is beslag gelegd op fysieke en digitale administratie, bankrekeningen en 20.000 erectiepillen. Ondanks dat er voor geneesmiddel in Nederland geen vergunning is, werden deze wel aan particulieren verkocht.

Ga naar
12 mei 2017
Bron: Coevordenhuisaanhuis.nl

Taak- en celstraf voor man uit Coevorden

De rechter veroordeelde op 12 mei een 38-jarige man uit Coevorden tot een taakstraf van 120 uur en twee maanden voorwaardelijke celstraf voor het telen van 448 planten. Na een tip via Meld Misdaad Anoniem ontmantelde de politie de hennepkwekerij in een woning aan de Dr. JC. Homansstraat in Coevorden. De vondst heeft een geschatte waarde van ruim 36.700 euro.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies