Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 juni 2021 | Bron: FIOD.nl

FIOD neemt 20.000 erectiepillen in beslag dankzij M.-tip

De FIOD heeft op 7 juni een 63-jarige man uit de gemeente Coevorden aangehouden. De man wordt verdacht van het verkopen van geneesmiddelen zonder vergunning, witwassen en belastingfraude. Een tip via Meld Misdaad Anoniem was het startschot van een strafrechtelijk onderzoek naar de verdachte. Zijn woning en een bedrijfspand in Emmen zijn doorzocht. Daarbij is beslag gelegd op fysieke en digitale administratie, bankrekeningen en 20.000 erectiepillen. Ondanks dat er voor geneesmiddel in Nederland geen vergunning is, werden deze wel aan particulieren verkocht.

03 februari 2024
Bron: Wijkagenten Angelslo (IG)

Politie neemt verdovende middelen in beslag in Emmen

De politie heeft in de eerste week van februari in twee woningen in Emmen handelshoeveelheden verdovende middelen aangetroffen. In een van de woningen lag ook een grote hoeveelheid contant geld. De controles in de woningen werden uitgevoerd naar aanleiding van een anonieme tip. De verdovende middelen en het geld zijn in beslag genomen. Er zijn meerdere verdachten gehoord door de politie en er is een dossier opgemaakt.

Ga naar
15 november 2022
Bron: RTV Drenthe

28 maanden celstraf vanwege hennepkwekerij in Emmen

Een 43-jarige man uit Emmen heeft een celstraf van 28 maanden opgelegd gekregen voor het exploiteren van een hennepkwekerij en het witwassen van enkele honderdduizenden euro’s in crimineel verkregen vermogen. Mede naar aanleiding van anonieme tips werd de 43-jarige man in 2021 aangehouden nadat de politie een onderzoek instelde naar een mogelijk hennepkwekerij onder een woning die de man verhuurde aan de Schietbaanweg in Emmen. De hennepkwekerij bevond zich in een zeecontainer onder de vijver van de woning en bestond uit 1.800 hennepstekjes, 800 hennepplanten en 63 kilo aan henneptoppen. Het Openbaar Ministerie gaat nog proberen het crimineel verkregen vermogen op de man te verhalen. 

Ga naar
20 juli 2022
Bron: Politie.nl

Politie arresteert man wegens witwassen in Emmen

De politie heeft op 19 juli een man uit Emmen aangehouden op verdenking van witwassen. In zijn woning in Emmen zijn meerdere dure goederen in beslag genomen, waaronder een auto en motor. Mede dankzij anonieme tips startte de recherche een onderzoek naar de verdachte.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies