Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 juli 2020 | Bron: Rechtspraak.nl

Hennepkwekerij leidt tot sluiting woning Nijmegen

De burgemeester van Nijmegen heeft besloten een woning, met bijbehorend perceel, te sluiten voor drie maanden vanwege het aantreffen van een hennepdrogerij en 8,5 kilo gedroogde hennep. De politie besloot een onderzoek naar de woning en de verdachte te starten naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. Tijdens het onderzoek werd de verdachte aangehouden terwijl hij sealbags met gedroogde henneptoppen bij zich had. Daaropvolgend deed de politie een huiszoeking en trof 8,5 kilo henneptoppen en 5.300 euro aan. 

04 juni 2024
Bron: Politie.nl

Anonieme tip leidt naar productielocatie drugs in Nijmegen

In een woning aan de Tolhuis in Nijmegen is op 24 mei een productielocatie voor harddrugs gevonden mede dankzij een anonieme tip. Er is een verdachte aangehouden. Op dezelfde dag werd ook een 22-jarige vrouw uit Nijmegen aangehouden. 

Ga naar
19 april 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Tweeënhalf jaar celstraf voor drugs- en wapenbezit in Nijmegen

De rechtbank heeft een 34-jarige man uit Nijmegen veroordeeld tot een gevangenisstraf van dertig maanden wegens het bezitten van vuurwapens, munitie en drugs. In december 2022 voerden netbeheerder Liander en de politie een controle uit bij een woning in Nijmegen. Ook via Meld Misdaad Anoniem was een melding binnengekomen. Op de locatie trof de politie een 34-jarige man aan in de schuur achter het huis. Hij verbleef in de schuur en had daar tassen met ketamine en methamfetamine bewaard met een straatwaarde van ruim 200.000. Daarnaast lagen er vuurwapens en een hoeveelheid kogelpatronen op een tafeltje in de schuur. Alles werd in beslag genomen, de man werd aangehouden en uiteindelijk ook veroordeeld.

Ga naar
30 juni 2021
Bron: Gelderlander.nl

Twee woningen in Nijmegen gesloten wegens hennepkwekerijen

Burgemeester Bruls van Nijmegen heeft twee woningen in de wijk Zwanenveld voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van hennepkwekerijen. De hennepvondst kwam tot stand dankzij een M.-tip. “Dit soort criminaliteit wil ik bestrijden in iedere schakel van de keten. Eerder deze week is daarom ook al een illegale growshop gesloten.”, aldus de burgemeester.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies