Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

26 juli 2020 | Bron: De Stentor

Voorwaardelijke celstraf wegens mishandeling Zutphenaar

De Officier van Justitie eist een half jaar voorwaardelijke celstraf en 100 uur taakstraf tegen een 20-jarige verdachte uit Zutphen wegens zware mishandeling eind 2018. Toentertijd kreeg de verdachte en zijn vrienden het aan de stok met vier andere jongens uit Zutphen. Het resulteerde in een vechtpartij waarbij het slachtoffer, een destijds twintigjarige Zutphenaar, thuis kwam met o.a. een gebroken oogkas, neus en tand. Mede dankzij M.-tips kreeg de politie de verdachte en zijn vrienden in beeld. Het slachtoffer lijdt nog steeds aan de psychische gevolgen van het geweld. De uitspraak van de rechter is op 6 augustus. 

06 oktober 2021
Bron: Veiligheid Handhaving Zutphen

Gemeente Zutphen sluit woning wegens drugshandel

Op 6 oktober sloot de gemeenten Zutphen een woning aan de Beethovenstraat wegens drugsoverlast. Afgelopen zomer werd een ruime hoeveelheid harddrugs aangetroffen door de politie mede dankzij een anonieme tip. Een 54-jarige man is aangehouden. De woning is voor de aankomende drie maanden gesloten.

Ga naar
23 maart 2016
Bron: De Gelderlander

M.-tip voorkomt dat vrouw drugs binnensmokkelt in gevangenis Zutphen

Een 48-jarige vrouw is dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem aangehouden bij de ingang van gevangenis Ooyerhoek in Zutphen. Ze probeerde op 22 maart drugs naar binnen te smokkelen. Bij binnenkomst van de penitentiaire inrichting sloeg de drugshond inderdaad aan. De vrouw had vier gram hasj en één gram cocaïne bij zich. Ze verklaarde tegenover de politie dat de drugs bestemd waren voor een gedetineerde.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies