Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

03 september 2020 | Bron: Denhelderactueel.nl

Drugsdealer Den Helder opgepakt mede dankzij M.-tip

Begin september heeft de politie een verdachte gearresteerd op verdenking van drugsdealen in Den Helder. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de verdachte op het spoor en bracht een bezoek aan zijn woning in de Piet Heinstraat. Daar troffen agenten een handelshoeveelheid harddrugs aan. De drugs is in beslag genomen en de woning wordt voor een langere tijd gesloten.

02 januari 2024
Bron: Politie Den Helder (FB)

Politie neemt 230 kilo vuurwerk in beslag in Den Helder

In aanloop naar de jaarwisseling heeft de politie Den Helder ruim 230 kilo vuurwerk in beslag genomen. De politie voerde controles uit op de Fazantenstraat en de Sluisdijkstraat naar aanleiding van twee M.-meldingen. Bij de controle werd zowel legaal als illegaal vuurwerk aangetroffen en er is een proces-verbaal opgemaakt.

Ga naar
18 januari 2023
Bron: Politie.nl

Wapens en drugs gevonden tijdens drugsactie in Den Helder 

Op 10 januari heeft de politie een drugsactie gehouden in een woning in de Visbuurt in Den Helder. Dit gebeurde na een melding via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek. In de woning werden diverse wapens en drugs aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De verdachte zal op een later moment worden verhoord. 

Ga naar
11 augustus 2020
Bron: Noordhollands Dagblad

Politie arresteert drugsdealer in Den Helder

Op 11 augustus heeft de politie een verdachte aangehouden vanwege drugshandel vanuit zijn woning aan de Westgracht in Den Helder. In totaal trof de politie 25 bolletjes cocaïne en heroïne aan, terwijl ook een taser en meerdere gegevensdragers in beslag werden genomen. Mede dankzij een M.-tip kwam de politie de man op het spoor.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies