Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

06 oktober 2020 | Bron: Gelrenieuws.nl

M.-tip leidt politie Arnhem naar hennepkwekerijen en wapen

Dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie twee hennepkwekerijen in Arnhem ontmanteld. Tijdens een doorzoeking van een woning in de wijk Malburgen troffen agenten ruim 300 hennepplanten, een gestolen bromfiets en een wapen aan. Later op de dag werd een hennepkwekerij in een woning in de wijk Schuytgraaf ontruimd. Daar werden in totaal ruim 400 hennepplanten aangetroffen. Op beide locaties zijn de goederen in beslag genomen en de hennep vernietigd. 

06 maart 2023
Bron: Arnhemse Koerier

Woning in Arnhem gesloten wegens drugshandel

De burgemeester van Arnhem heeft een woning aan de Spoorwegstraat voor drie maanden gesloten wegens aanhoudende drugsoverlast. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de woning op het spoor. In de kelder werd een hennepkwekerij met bijna 100 planten aangetroffen. Deze is ontmanteld en de materialen zijn vernietigd.

Ga naar
04 december 2022
Bron: Gelderlander.nl

EOD haalt vuurwerkbom op in Arnhem dankzij anonieme tip

De politie heeft op 3 december zwaar en illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning aan het Abshovenpad in Arnhem dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal ontdekte de agenten 160 kilo vuurwerk. Daarnaast werd er ook een zelfgeknutselde vuurwerkbom aangetroffen. Een expert van de politie schatte de situatie in als gevaarlijk en daarom moest de Explosieve Opruimingsdienst Defensie (EOD) eraan te pas komen om het vuurwerk te verwijderen en vernietigen. 

Ga naar
18 november 2022
Bron: De Stentor

24 kilo drugs en vuurwapen in woning Arnhem

Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft op 17 november een woning aan de Groningensingel gesloten. Dit gebeurde na een melding via Meld Misdaad Anoniem en onderzoek door de politie. In de woning troffen de agenten 24 kilo henneptoppen en een vuurwapen aan. Het vuurwapen zorgde volgens de burgemeester voor een ‘zeer gevaarlijke situatie’ en daarom heeft hij de woning gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures