Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 oktober 2020 | Bron: Wijkagenten Drimmelen

Luchtdrukwapen van straat dankzij M.-tip

Agenten van het politieteam Dongemond hebben op 13 oktober een doorzoeking van een woning in Made gedaan vanwege een anonieme melding. In de woning werd een luchtdrukwapen aangetroffen. Deze was nauwelijks te onderscheiden van een echt wapen. De bewoner is aangehouden. 

07 februari 2023
Bron: BN de Stem

Hennepkwekerij ontdekt in schuur Made

In het Noord-Brabantse dorp Made hebben agenten een hennepkwekerij ontdekt in een schuur nabij een woning aan de Zuideindsestraat. De politie stelde een onderzoek in naar de locatie mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De hennepkwekerij was niet in werking, maar er was al meerdere keren geoogst. De spullen zijn geruimd en vernietigd. 

Ga naar
05 mei 2022
Bron: Politie.nl

Aanhoudingen voor drugs en wapenbezit in Waalwijk

De politie heeft op 4 mei in een lopend onderzoek drie mannen aangehouden op verdenking van drugs- en wapenbezit. Dit gebeurde op de Madeliefstraat in Waalwijk, waar alle verdachten woonachtig waren. De aanleiding van het onderzoek was een anonieme melding. De wapens en drugs zijn in beslag genomen, onderzocht en vernietigd.

Ga naar
23 oktober 2020
Bron: BN de Stem

Hennepkwekerij aangetroffen in Made na anonieme tip

Een anonieme tip heeft de politie geleid naar een hennepkwekerij in Made. In een schuur achter een woning aan de Wilhelminastraat troffen agenten twee kweekruimtes aan met ongeveer 200 hennepplanten. De bewoner is aangehouden en de kwekerij ontmanteld. De woning is op last van de burgemeester gesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies