Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 november 2020 | Bron: Politie.nl

Anonieme tip leidt politie naar 80 kilo illegaal vuurwerk Alblasserdam

Op 15 november heeft de politie een 23-jarige man uit Alblasserdam gearresteerd wegens het bezitten en mogelijk handelen in illegaal vuurwerk. Er werd een onderzoek ingesteld naar de man en diens woning aan de Blokweerweg naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. Agenten troffen in de schuur van de verdachte een grote hoeveel cobra’s en shells aan. Alles is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

27 november 2018
Bron: Alblasserdamnieuws.nl

Anonieme tip ontmaskerd een hennepkwekerij in Alblasserdamse woning

Een tip via Meld Misdaad Anoniem in combinatie met een eigen onderzoek van de politie leidde tot de ontdekking van een hennepkwekerij aan de Korenbloemstraat in Alblasserdam. De eerste verdieping en zolder werden gebruikt voor het telen van de hennep. De politie trof op 27 november ongeveer 300 hennepplanten aan. Onder toezicht van de politie hebben specialisten het huis ontruimd en de planten vernietigd. De 54-jarige bewoner is aangehouden voor zowel de hennepkwekerij als voor het illegaal aftappen van stroom.

Ga naar
19 november 2015
Bron: Politie.nl

Zes aanhoudingen voor drugshandel Alblasserdam

Vrijdag 13 november hield de politie in Alblasserdam zes mannen aan. Een 58-jarige man wordt verdacht van handel in drugs vanuit zijn huis. Bij doorzoeking werd speed, hennep en xtc gevonden. Een M.-tip was aanleiding voor een onderzoek. De vijf anderen aanwezigen in de woning bleken klanten. Zij hadden harddrugs en een groot geldbedrag bij zich. Het ging om twee mannen uit Alblasserdam (47 en 18 jaar), een 20-jarige man uit Sliedrecht, een 31-jarige Rotterdammer en een 25-jarige man uit Gouda.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies