Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 november 2020 | Bron: destentor.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij Hardenberg na M.-tip

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem troffen wijkagenten een hennepkwekerij aan in een flat aan de Spaanskamp in Hardenberg. Verdeeld over meerdere ruimtes waren 270 hennepplanten aanwezig. De politie heeft de hennepkwekerij ontmanteld en twee verdachten aangehouden.

16 december 2022
Bron: De Stentor

Wapens, drugs en vuurwerk aangetroffen in woning Hardenberg na tips Meld Misdaad Anoniem

De politie in Hardenberg heeft op 16 december in een woning in het Overijsselse Hardenberg wapens, hard- en softdrugs en vuurwerk aangetroffen. Dit gebeurde na eigen onderzoek en meldingen via Meld Misdaad Anoniem. De bewoner en een bezoeker zijn aangehouden. 

Ga naar
23 juni 2022
Bron: 112hardenberg.nu

Politie arresteert drugsdealer in Hardenberg na anonieme tip

De politie heeft naar aanleiding van een anonieme tip onderzoek gedaan naar een drugdealer uit Hardenberg. Dat resulteerde in de aanhouding van een 43-jarige man uit Hardenberg op 23 juni. De politie trof handelshoeveelheden drugs aan waaronder speed, GHB en XTC-pillen. 

Ga naar
31 januari 2022
Bron: 112hardenberg.nl

Hennepkwekerij ontmanteld in Hardenberg na anonieme tip

De politie in Hardenberg heeft op 31 januari een hennepkwekerij ontmanteld in een woning in de wijk Baalder. De hennepkwekerij bestond uit 129 planten en is dankzij een anonieme tip ontdekt. De recherche is nog bezig met het onderzoek. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies