Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 november 2020 | Bron: LC.nl

Rechtbank gaat mee in eis OM: 18 maanden celstraf voor 19-jarige uit Sneek

Het Openbaar Ministerie heeft 1 jaar celstraf plus 6 maanden voorwaardelijk geëist tegen een 19-jarige jongen uit Sneek wegens ernstige mishandeling van twee mannen afgelopen augustus. 

Een man uit Amsterdam en een uit Utrecht, beide 28 jaar, zijn op 2 augustus mishandeld. De Utrechter kreeg meerdere klappen en werd in de gracht gegooid. De Amsterdammer kreeg een trap tegen zijn hoofd, waarnaar de verdachte een aanloop nam en op het hoofd van de man sprong. Nadat camerabeelden door de politie online waren gezet, kwamen dankzij Meld Misdaad Anoniem diverse tips binnen. Hierdoor kreeg de politie de verdachte snel in beeld en kon hij worden aangehouden.

Update:
In december heeft de rechtbank veroordeelde de man tot een celstraf van 18 maanden, waarvan zes maanden voorwaardelijk voor  poging tot doodslag. 

15 november 2019
Bron: Omrop Fryslân

Politie houdt dankzij M.-tip drie leden No Surrender aan op verdenking dan witwassen

De politie trof eind oktober in een loods in Wijnjewoude en Noordwolde onderdelen van gestolen voertuigen aan dankzij een M.-tip. Drie leden van de motorclub No Surrender zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid aan een criminele organisatie, heling en witwassen. Zij worden daarnaast ook gelinkt aan vijftig gestolen bestelbusjes ter waarde van een half miljoen euro. Deze waren veelal afkomstig uit de omgeving Amsterdam en Arnhem. De busjes werden binnen enkele dagen volledig uit elkaar gehaald, verhandeld en opgeslagen. De verdachten zitten vast.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies