Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 november 2020 | Bron: Wijkagent Malberg- Oud-Caberg Instagram

M.-tip ontmaskert hennepkwekerij in Maastricht

De politie heeft in de Maastrichtse wijk Oud-Caberg een hennepkwekerij ontmanteld door een tip via Meld Misdaad Anoniem. De wijkagenten troffen honderden stekjes aan in de woning. Alles is geruimd en wordt vernietigd.

28 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Rechtbank Maastricht sluit woning wegens aantreffen kilo’s drugs

De rechtbank in Maastricht heeft een voorlopige voorziening voor de sluiting van een woning voor 52 weken afgewezen. De politie ontving in augustus 2022 een melding via Meld Misdaad Anoniem over mogelijke handel in verdovende middelen in de woning. Hierop besloot de politie een onderzoek op te starten. In de woning werd 605 gram cocaïne, 467 gram heroïne, 5912 gram amfetamine, 165 XTC pillen, 30 gram henneptoppen, een geldbedrag (€ 5.010,00) en een hagelgeweer met twee patronen aangetroffen. Op basis van deze handelshoeveelheden heeft de verweerder het omstreden besluit genomen om de woning te sluiten voor 52 weken. Dit is kenbaar gemaakt begin oktober, waarop de verzoekster besloot naar de rechtbank te stappen met bovenstaande uitspraak als resultaat. 

Ga naar
28 oktober 2020
Bron: Wijkagent Malberg- Oud-Caberg Instagram

Politie vindt hennep in woning Maastricht dankzij M.-tip

In de Maastrichtse wijk Oud-Caberg heeft de politie hennep in een woning aangetroffen na een tip via Meld Misdaad Anoniem. De agenten vonden met name gedroogde henneptoppen-en takken. Deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd. 

Ga naar
21 juli 2020
Bron: Politie.nl

M.-tips waardevol in witwasonderzoek Maastricht

Naar aanleiding van M.-tips startte de politie Maastricht met een uitvoerig onderzoek naar een woning aan de Antoon van Elenstraat. De politie besloot hierop de woning te doorzoeken met o.a. speurhonden en mensen van de Forensische opsporing. In de doorzoeking van de woning werden een auto, scooter, diverse kleding, accessoires en telefoons, diverse horloges en een geldbedrag van ruim 10.000 euro in beslag genomen. Vijf mannen zijn aangehouden op verdenking van witwassen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures