Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 november 2020 | Bron: Wijkagent Malberg- Oud-Caberg Instagram

M.-tip ontmaskert hennepkwekerij in Maastricht

De politie heeft in de Maastrichtse wijk Oud-Caberg een hennepkwekerij ontmanteld door een tip via Meld Misdaad Anoniem. De wijkagenten troffen honderden stekjes aan in de woning. Alles is geruimd en wordt vernietigd.

17 december 2023
Bron: Limburg24

Illegaal vuurwerk aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie op 16 december in de Maastrichtse wijk Daalhof een woning doorzicht. Hierbij werd illegaal vuurwerk aangetroffen, waaronder het zware explosief Cobra 6. Al het vuurwerk is in beslag genomen en de eigenaar heeft een proces-verbaal gekregen. Om hoeveel kilo vuurwerk het gaat is (nog) niet bekend.

Ga naar
14 december 2023
Bron: Limburg24

Hennep en cocaïne aangetroffen in woning Maastricht

Naar aanleiding van een anonieme melding over een vuurwapen heeft de politie 14 december een woning doorzocht in Maastricht. In de wijk Pottenberg werden handelshoeveelheden hennep en cocaïne aangetroffen. Naast drugs werden nog ploertendoders, pepperspray en een boksbeugel gevonden door agenten.

Ga naar
23 november 2023
Bron: De Limburger

Persoon aangehouden na vondst 1000 kilo illegaal vuurwerk in Maastricht

De politie heeft op 23 november een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen bij een woonwagen in Maastricht. Bij de woonwagen lag zo’n 1000 kilo aan illegaal vuurwerk opgeslagen. De bewoner van het pand is aangehouden.De politie werd op de hoogte gebracht door een anonieme melding en eerdere waarnemingen in de afgelopen jaren. De goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie stelt nog een onderzoek in.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies