Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

19 december 2020 | Bron: NOS.nl / Politie.nl

Politie vindt 202 kilo illegaal vuurwerk Nieuwendijk dankzij M.-tip

Naar aanleiding van een M.-tip heeft de politie 202 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen in een woning aan de Zandsteeg in Nieuwendijk. Twee mannen van 26 en 28 jaar oud zijn aangehouden. De gemeente Altena is op de hoogste gesteld van de vondst en gaat bestuurlijk optreden.

22 mei 2019
Bron: BD.nl

Drugsvangst van 200 kilo in Nieuwendijk dankzij M.-tip

De politie heeft op 22 mei in Nieuwendijk een megavangst van meer dan 200 kilo aan xtc-pillen, amfetamine en MDMA gedaan. De harddrugs werden na een melding via Meld Misdaad Anoniem aangetroffen in een bedrijfsloods.De eigenaar van de loods aan de Rijksweg opende op verzoek van de politie de deuren. Toen de politie de hoeveelheid harddrugs in het bovenste gedeelte van de loods aantrof, waren zij in de veronderstelling dat dit om een distributiecentrum moest gaan. Een politiewoordvoerder gaf aan dat hij “nog nooit zoveel xtc-pillen bij elkaar had gezien en dat dit tot nu toe de grootste vangst van het jaar is.”Buurtgenoten gaven aan nooit verdachte omstandigheden te hebben gezien. Af en toe was er bedrijvigheid nabij de loods, maar gezien de ligging was dat niet vreemd. Tot op heden is een 21-jarige verdachte uit Waalwijk aangehouden. De eigenaar van het pand heeft volgens de politie niets met de zaak te maken en gaat vrijuit.

Ga naar
31 augustus 2015
Bron: BD.nl

Hennepkwekerij in woning Nieuwendijk

Aan de Rijksweg in Nieuwendijk is op 28 augustus een hennepkwekerij ontmanteld na een M.-tip. Op de bovenverdieping van de woning stonden 145 hennepplanten. De staatwaarde van deze hennep is 12.000 euro. Ook werd de stroom illegaal afgetapt. De politie hield een 35-jarige man aan.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies