Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

25 februari 2021 | Bron: alkmaarsdagblad.nl

OM eist 10 maanden celstraf voor mishandeling Egmond aan Zee

Het Openbaar Ministerie eist tot 10 maanden (onvoorwaardelijke) celstraf tegen drie verdachten die in de zomer van 2017 drie Duitse toeristen mishandelen in Egmond aan Zee. Twee van hen belanden met ernstig hersenletsel in het ziekenhuis; met blijvend letsel tot gevolg. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwamen drie verdachten in beeld, namelijk twee mannen van 18 en 20 jaar uit Egmond en één man van 19 jaar uit Alkmaar. Dit zinloze geweld met zeer ernstige gevolgen voor de slachtoffers laat niemand onberoerd’., aldus de Officier van Justitie. De uitspraak van de rechter volgt op een later moment.  

29 juni 2022
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

110 kilo hennep aangetroffen in Alkmaar na anonieme tip

Naar aanleiding van een anonieme melding heeft het hennepteam van de politie Alkmaar heeft op 29 juni onderzoek verricht naar een bedrijfspand aan de Herculesstraat. Daar trof 80 kilo gedroogde wiet en 30 kilo hasj aan. Het onderzoek is nog volop bezig en aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Ga naar
03 november 2020
Bron: Telegraaf

M.-tip brengt invoer cocaïne in beveiligd cargo-gebied op Schiphol aan het licht

De rechtbank van Alkmaar heeft negen jaar celstraf en 50.000 euro geëist tegen de hoofdverdachte in een drugszaak rondom de invoer van cocaïne in beveiligd cargo-gebied op Schiphol. Deze drugstransporten zijn in 2017 door een speciaal onderzoeksteam geobserveerd na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Volgens het Openbaar Ministerie staat de 52-jarige man aan het hoofd van een criminele drugsorganisatie. De hoofdverdachte is op dit moment in Paramaribo en niet aanwezig tijdens het proces.

Ga naar
17 januari 2017
Bron: Politie.nl

Vier aanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij Opmeer

De politie hield in de vroege ochtend van 17 januari drie vrouwen en een man aan in verband met mogelijke betrokkenheid bij een hennepkwekerij in Opmeer. Het gaat om twee vrouwen (22 en 46 jaar) uit Heerhugowaard, een 50-jarige vrouw uit Alkmaar en een 36-jarige man uit Hoogwoud.In een bedrijfspand aan de Vekerweg trof de politie mede dankzij een M.-tip vooral henneptoppen die lagen te drogen. Zes vuilniszakken konden worden gevuld met de toppen. De hennep wordt vernietigd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures