Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 maart 2021 | Bron: Wijkagent_bodegraven_reeuwijk (IG)

M.-tip leidt tot inbeslagname 87 paar vervalste merkschoenen

Een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op het spoor gebracht vervalste merkschoenen. Wat begon als een integrale controle in Gouda leidde tot een inbeslagname van 87 paar vervalste merkschoenen in Bodegraven. Het onderzoek loopt nog en aanhoudingen worden niet uitgesloten.

04 juni 2023
Bron: Politie Ercan (IG)

Drugsdealers in Gouda aangehouden dankzij anonieme tips

De politie heeft verschillende drugsdealers in Gouda aangehouden mede dankzij informatie uit anonieme tips. Op basis hiervan werd door verschillende eenheden een actie gericht op drugshandel. Tijdens deze actie werd op de Wachtelstraat in Gouda een 22-jarige man op heterdaad als verdachte aangehouden. Tijdens zijn arrestatie bleek hij een grote hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben. In het onderzoek kwamen later nog twee verdachten in beeld bij de politie, beide uit Gouda. Ook zij zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid in de handel van drugs.

Ga naar
12 maart 2019
Bron: AD.nl

Arrestaties voor illegale hanengevechten Bodegraven

Mede dankzij een M.-tip startte de politie in december een onderzoek naar illegale hanengevechten in Bodegraven. Op een afgelegen terrein werden onder andere camera’s geplaatst. Op basis van de beelden volgde later een inval. In totaal trof de politie veertig hanen en tien hennen aan. Deze werden klaargestoomd voor lokale gevechten, of voor de Franse markt, waar hanengevechten nog zijn toegestaan. De hanen leveren ongeveer tussen de 500 à 1.000 euro per stuk op. Daarnaast werden nog enkele dode hanen en veel trainingsmateriaal aangetroffen. De politie heeft twee verdachten aangehouden. Tegen hen loopt zowel een strafrechtelijk- als een bestuursrechtelijk onderzoek.

Ga naar
30 december 2016
Bron: Politie.nl

Zwaar vuurwerk in woning Gouda

Een M.-tip en vervolgonderzoek bracht de politie 29 december op het spoor van 85 kilo illegaal vuurwerk in een schuur van een woning in Gouda. Het betrof een pot waaruit zeshonderd shots zouden komen en die ongeveer vijf minuten zou ‘vuren’. Dergelijk vuurwerk is niet toegestaan in Nederland.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures