Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 maart 2021 | Bron: Wijkagent_bodegraven_reeuwijk (IG)

M.-tip leidt tot inbeslagname 87 paar vervalste merkschoenen

Een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op het spoor gebracht vervalste merkschoenen. Wat begon als een integrale controle in Gouda leidde tot een inbeslagname van 87 paar vervalste merkschoenen in Bodegraven. Het onderzoek loopt nog en aanhoudingen worden niet uitgesloten.

12 maart 2024
Bron: Politie Basisteam Gouda (FB)

Anonieme tips leiden politie naar harddrugs en 16.000 euro in Gouda

De politie heeft op 13 maart een verdachte aangehouden vanwege handel in harddrugs. De 38-jarige man uit Gouda kwam in het vizier na meerdere anonieme tips. Na een doorzoeking in de woning van de verdachte werd een halve kilo harddrugs en 16.000 euro aan contant geld in beslag genomen. 

Ga naar
14 december 2023
Bron: Politie.nl

Politie treft ruim 200 kilo illegaal vuurwerk aan in woning Bodegraven

De politie heeft op 12 december in een woning in Bodegraven 236,5 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Naar aanleiding van een anonieme tip controleerden agenten de woning. Een 22-jarige man uit Bodegraven is aangehouden. In de woning werden op meerdere plekken nitraten, cobra’s en Shells gevonden. Al het vuurwerk is in beslag genomen. De verdachte is gehoord en vrijgelaten. Hij moet zich op een later moment nog verantwoorden voor justitie.

Ga naar
04 juni 2023
Bron: Politie Ercan (IG)

Drugsdealers in Gouda aangehouden dankzij anonieme tips

De politie heeft verschillende drugsdealers in Gouda aangehouden mede dankzij informatie uit anonieme tips. Op basis hiervan werd door verschillende eenheden een actie opgezet gericht op drugshandel. Tijdens deze actie werd op de Wachtelstraat in Gouda een 22-jarige man op heterdaad als verdachte aangehouden. Bij zijn arrestatie bleek hij een grote hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben. In het onderzoek kwamen later nog twee verdachten in beeld bij de politie, beiden uit Gouda. Ook zij zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid in de handel van drugs.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies