Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

26 maart 2021 | Bron: RTV Oost

Politie vindt drugs, vuurwapens en geld in woning Deventer

Op 25 maart heeft de politie een man in Deventer aangehouden wegens drugsdealen. Agenten kwamen de verdachte op het spoor dankzij M.-tips en startte vervolgens een onderzoek. Ook daaruit bleek dat vanuit het huis werd gedeald. Hierop besloot de politie over te gaan tot een huiszoeking. In een woning aan de A.J. Vitringastraat trof de politie drugs, geld en een vuurwapen aan. Alles is in beslag genomen.

30 november 2022
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij in Deventer ontdekt mede dankzij anonieme tip

In totaal 100 hennepplanten en 2.300 stekjes, zo groot was de hennepkwekerij in een pand aan de Zandweerd in Deventer. Op 29 november deed de politie een inval in het pand. Dit gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen onderzoek. In het pand troffen de agenten de hennepkwekerij aan. Daarnaast hielden zij een 45-jarige man aan. De hennepkwekerij is ontmanteld en de hennepplanten en stekjes zijn vernietigd. 

Ga naar
26 november 2021
Bron: De Stentor

Hennepkwekerij aangetroffen in flatwoning in Deventer

In een woning aan de Achterberggaarde in Deventer heeft de politie op 26 november een hennepkwekerij aangetroffen. Naar schatting stonden er volgens de politie ongeveer 100 planten in de woning. De inrichting en planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Ga naar
01 oktober 2021
Bron: Tubantia.nl

M.-tips leiden politie naar hennepkwekerij in woning Deventer

De politie Deventer heeft naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij ontmanteld in de stad. Deze was nog actie, waarbij een groot aantal hennepplanten zijn geruimd en de aanwezige bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies