Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 december 2021 | Bron: Arnhem.nl

Burgemeester Arnhem sluit woning na anonieme meldingen drugsoverlast

De burgemeester van Arnhem heeft op 14 december een woning aan de Schimmelpenninckstraat gesloten voor drie maanden wegens langdurige drugsoverlast. 

Onder andere via Meld Misdaad Anoniem kwamen tips binnen over langdurige drugsoverlast rond de woning. Daarnaast is de woning in januari 2021 ook al een keer overvallen. Tijdens een instap van de politie werd een handelshoeveelheid harddrugs in de woning aangetroffen. Om de buurt weer veilig en overlastvrij te maken, heeft de burgemeester besloten de woning te sluiten voor een duur van drie maanden. 

06 maart 2023
Bron: Arnhemse Koerier

Woning in Arnhem gesloten wegens drugshandel

De burgemeester van Arnhem heeft een woning aan de Spoorwegstraat voor drie maanden gesloten wegens aanhoudende drugsoverlast. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de woning op het spoor. In de kelder werd een hennepkwekerij met bijna 100 planten aangetroffen. Deze is ontmanteld en de materialen zijn vernietigd.

Ga naar
04 december 2022
Bron: Gelderlander.nl

EOD haalt vuurwerkbom op in Arnhem dankzij anonieme tip

De politie heeft op 3 december zwaar en illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning aan het Abshovenpad in Arnhem dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal ontdekte de agenten 160 kilo vuurwerk. Daarnaast werd er ook een zelfgeknutselde vuurwerkbom aangetroffen. Een expert van de politie schatte de situatie in als gevaarlijk en daarom moest de Explosieve Opruimingsdienst Defensie (EOD) eraan te pas komen om het vuurwerk te verwijderen en vernietigen. 

Ga naar
18 november 2022
Bron: De Stentor

24 kilo drugs en vuurwapen in woning Arnhem

Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft op 17 november een woning aan de Groningensingel gesloten. Dit gebeurde na een melding via Meld Misdaad Anoniem en onderzoek door de politie. In de woning troffen de agenten 24 kilo henneptoppen en een vuurwapen aan. Het vuurwapen zorgde volgens de burgemeester voor een ‘zeer gevaarlijke situatie’ en daarom heeft hij de woning gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures