Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 december 2021 | Bron: Politie Arnhem-Zuid (Instagram)

Drie hennepkwekerijen ontmanteld na anonieme tips in Arnhem

Op 13 en 14 december heeft de politie in drie panden in de wijken Schuytgraaf en Malburgen hennepkwekerijen aangetroffen. Dit gebeurde mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem.

Op het adres in de wijk Schuytgraaf trof de politie een hennepkwekerij aan waarbij illegaal stroom werd afgetapt. Daarnaast is er ook een auto in beslag genomen, waarbij het vermoeden bestaat dat deze met onverklaarbaar vermogen is aangeschaft. 

Op een ander adres in de wijk Malburgen werden attributen voor het opzetten van een hennepkwekerij aangetroffen. Daarnaast vond de politie ook nog een grote hoeveelheid (gedroogde) hennep in de woning. 

Tot slot werd op het laatste adres in dezelfde wijk een hennepkwekerij met ruim 200 planten en een aantal kilo henneptoppen aangetroffen. De bewoner is aangehouden. Alle hennep is in beslag genomen en zal worden vernietigd. De recherche gaat verder met het onderzoek. 

06 maart 2023
Bron: Arnhemse Koerier

Woning in Arnhem gesloten wegens drugshandel

De burgemeester van Arnhem heeft een woning aan de Spoorwegstraat voor drie maanden gesloten wegens aanhoudende drugsoverlast. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de woning op het spoor. In de kelder werd een hennepkwekerij met bijna 100 planten aangetroffen. Deze is ontmanteld en de materialen zijn vernietigd.

Ga naar
04 december 2022
Bron: Gelderlander.nl

EOD haalt vuurwerkbom op in Arnhem dankzij anonieme tip

De politie heeft op 3 december zwaar en illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning aan het Abshovenpad in Arnhem dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. In totaal ontdekte de agenten 160 kilo vuurwerk. Daarnaast werd er ook een zelfgeknutselde vuurwerkbom aangetroffen. Een expert van de politie schatte de situatie in als gevaarlijk en daarom moest de Explosieve Opruimingsdienst Defensie (EOD) eraan te pas komen om het vuurwerk te verwijderen en vernietigen. 

Ga naar
18 november 2022
Bron: De Stentor

24 kilo drugs en vuurwapen in woning Arnhem

Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft op 17 november een woning aan de Groningensingel gesloten. Dit gebeurde na een melding via Meld Misdaad Anoniem en onderzoek door de politie. In de woning troffen de agenten 24 kilo henneptoppen en een vuurwapen aan. Het vuurwapen zorgde volgens de burgemeester voor een ‘zeer gevaarlijke situatie’ en daarom heeft hij de woning gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures