Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

16 december 2021 | Bron: Wijkagent Nieuwenhagen Landgraaf (Instagram)

Hennepkwekerij in Landgraaf ontmanteld na anonieme melding

Op 15 december heeft de politie een hennepkwekerij met 399 planten aangetroffen in een woning aan de Voortstraat in Landgraaf. 

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de hennepkwekerij op het spoor. In de woning waren drie ruimten ingericht als kwekerij en daarnaast werd er illegaal stroom afgetapt. De bijna 400 hennepplanten waren wel net geoogst. De kwekerij is ontmanteld en zal vernietigd worden. 

20 juni 2024
Bron: zo-nws.nl

Persoon aangehouden in Landgraaf voor verboden wapenbezit

De politie heeft op 19 juni een doorzoeking gedaan in een woning aan de Heigank in Landgraaf. Daarbij is een persoon aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. De politie ontving een anonieme tip over de mogelijke aanwezigheid van een explosief. De woning werd afgezet en de Explosieven Opruimingsdienst werd ingeschakeld. Zij troffen geen explosieven aan, maar een wapen. Deze is in beslag genomen. 

Ga naar
05 maart 2023
Bron: Politie Brunssum

Drugsdealer Landgraaf aangehouden na anonieme tip

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem werd een drugsdealer in Landgraaf aangehouden. Verschillende handelshoeveelheden drugs werden in beslag genomen. De verdachte zal zich op een later moment moeten verantwoorden tegenover een rechter. 

Ga naar
28 maart 2018
Bron: Politie.nl

Ondergrondse hennepkwekerij in Landgraaf

Een M.-tip zette de politie op 24 maart op het spoor van een ondergrondse hennepkwekerij in een pand aan de Kloosterstraat in Landgraaf. Een meting door de energieleverancier wees op ongewoon hoog stroomverbruik, wat het vermoedde van een hennepkwekerij bevestigde. De politie vond bovengronds niets en stuitte na nader onderzoek op een deur die leidde naar de ondergrondse hennepkwekerij op vier meter diepte. In de ruimte stonden circa driehonderd planten, met een straatwaarde van 25.000 euro. Er is niemand aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies