Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

05 maart 2023 | Bron: Politie Brunssum

Drugsdealer Landgraaf aangehouden na anonieme tip

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem werd een drugsdealer in Landgraaf aangehouden. Verschillende handelshoeveelheden drugs werden in beslag genomen. De verdachte zal zich op een later moment moeten verantwoorden tegenover een rechter. 

16 december 2021
Bron: Wijkagent Nieuwenhagen Landgraaf (Instagram)

Hennepkwekerij in Landgraaf ontmanteld na anonieme melding

Op 15 december heeft de politie een hennepkwekerij met 399 planten aangetroffen in een woning aan de Voortstraat in Landgraaf. Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de hennepkwekerij op het spoor. In de woning waren drie ruimten ingericht als kwekerij en daarnaast werd er illegaal stroom afgetapt. De bijna 400 hennepplanten waren wel net geoogst. De kwekerij is ontmanteld en zal vernietigd worden. 

Ga naar
28 maart 2018
Bron: Politie.nl

Ondergrondse hennepkwekerij in Landgraaf

Een M.-tip zette de politie op 24 maart op het spoor van een ondergrondse hennepkwekerij in een pand aan de Kloosterstraat in Landgraaf. Een meting door de energieleverancier wees op ongewoon hoog stroomverbruik, wat het vermoedde van een hennepkwekerij bevestigde. De politie vond bovengronds niets en stuitte na nader onderzoek op een deur die leidde naar de ondergrondse hennepkwekerij op vier meter diepte. In de ruimte stonden circa driehonderd planten, met een straatwaarde van 25.000 euro. Er is niemand aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies