Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

27 januari 2022 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar drie oplichters: deden zich vanuit Arnhem voor als bankmedewerkers 

De politie heeft op 27 januari twee vrouwen en een man aangehouden op verdenking van bankhelpdeskfraude. Het drietal deed zich vanuit een woning in Arnhem via de telefoon voor als bankmedewerker, met als doel om mensen geld afhandig te maken. De politie kwam de fraude op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de woning troffen ze meerdere telefoons aan. “Er waren duidelijke aanwijzingen dat de drie aanwezigen zich schuldig maakten aan bankhelpdeskfraude”, aldus een woordvoerder van de politie. 

04 juli 2024
Bron: Rechtspraak.nl

Celstraffen en geldboetes voor deelname aan criminele organisatie in Arnhem

In de Rechtbank Gelderland zijn twee mannen uit Arnhem van 27 en 26 jaar oud op 4 juli veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een criminele organisatie. De organisatie richtte zich op het maken en verhandelen van cocaïne en heroïne. De 27-jarige man krijgt een celstraf van 54 maanden en een geldboete van ruim 20.000 euro. De 26-jarige man kreeg 48 maanden cel en een geldboete van 11.000 euro.De politie startte een onderzoek over drugshandel in Arnhem naar aanleiding van een M.-tip. In het onderzoek kwamen beide mannen naar voren als verdachten van het voorbereiden en het verhandelen van cocaïne en heroïne. Agenten besloten daarom hun woningen te controleren. Bij de doorzoekingen troffen de agenten vuurwapens, munitie, verpakkingsmateriaal en grondstoffen voor drugs, een geldtelmachine en grote geldbedragen aan.

Ga naar
06 maart 2023
Bron: Arnhemse Koerier

Woning in Arnhem gesloten wegens drugshandel

De burgemeester van Arnhem heeft een woning aan de Spoorwegstraat voor drie maanden gesloten wegens aanhoudende drugsoverlast. Mede dankzij anonieme tips kwam de politie de woning op het spoor. In de kelder werd een hennepkwekerij met bijna 100 planten aangetroffen. Deze is ontmanteld en de materialen zijn vernietigd.

Ga naar
16 februari 2023
Bron: Rechtspraak.nl

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden geeft woningcorporatie gelijk; huurovereenkomst ontbonden na aantreffen drugs

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft een hoger beroep omtrent de beëindiging van een huurovereenkomst van een woning afgewezen. Begin januari 2021 heeft woningcorporatie Stichting Portaal een huurovereenkomst met een huurder ontbonden wegens het aantreffen van versnijdingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, spullen voor de productie van GHB en een (vermoedelijk nep-)vuurwapen geschikt voor knalpatronen en afdreiging. Mede dankzij een anonieme tip kwam de politie de locatie op het spoor. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies