Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

05 april 2022 | Bron: BD.nl

Honderden hennepplanten aangetroffen in woning Dongen na anonieme tip

De politie heeft op 5 april een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in Dongen. De hennepkwekerij bestond uit 293 planten en was klaar om geoogst te worden. Daarnaast werd er ook illegaal stroom afgetapt om de hennepkwekerij te voorzien van verwarming en verlichting. 

26 mei 2022
Bron: BD.nl

Anonieme tip leidt tot grote hoeveelheid drugs in woning Dongen 

De politie heeft op 25 mei in het Brabantse Dongen een inval gedaan in een woning aan de Bolkensteeg. Hierbij zijn grote hoeveelheden drugs in beslag genomen en meerdere personen aangehouden. Naar aanleiding van de anonieme melding stelde de politie een onderzoek in en was al snel het vermoeden dat er in de woning overtredingen op de Opiumwet plaatsvonden. Hierdoor besloot de politie op 25 mei over te gaan tot een huiszoeking. Tijdens de huiszoeking waren drie personen in de woning aanwezig, een 25-jarige man en een 31-jarige man uit Oosterhout en een 26-jarige man uit Frankrijk. Zij probeerden nog te ontkomen maar konden buiten worden aangehouden. In de woning vond de politie 57 kilo hennep, 13 kilo hasj en een geldbedrag. Alles is in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
02 april 2022
Bron: BN de Stem

M.-tips leiden tot drugsvaten in schuur Dongen

Naar aanleiding van anonieme tips heeft de politie op 1 april in het Brabantse Dongen meerdere drugsvaten aangetroffen. Deze stonden in een schuur bij een woning aan de Triangellaan. Na onderzoek bleek dat de vaten gevuld waren met een grondstof die gebruikt wordt bij het produceren van drugs. De 56-jarige bewoner van de woning en de schuur is aangehouden.

Ga naar
25 januari 2022
Bron: AD.nl

Productieplaats voor illegale shisha tabak ontdekt na anonieme melding

De politie heeft op 25 januari ongeveer 40 kilo shisha tabak aangetroffen in en rondom een woning in het Brabantse Dongen. Dit gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem. In het pand aan de Dunantstraat vond de politie een gedeelte van de tabak. De rest was door de in de woning aanwezige personen van de flat naar beneden gegooid. Gezien het aantal kilo’s verwacht de politie dat de tabak mogelijk in de woning geproduceerd werd.De douane gaat verder met het onderzoek. Er was namelijk geen accijns over de tabak betaald, waardoor de bewoner een boete opgelegd kan worden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies