Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

04 mei 2022 | Bron: Schie.nu

Politie ontdekt hennepkwekerij dankzij anonieme melding

Aan de Hoofdstraat in Schiedam hebben de politie, handhaving en netbeheerder Stedin een hennepkwekerij aangetroffen dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. Er werd gebruik gemaakt van illegaal afgetapte stroom om de kwekerij te voorzien van het juiste klimaat. De kwekerij is ontmanteld en de hennep vernietigd. 

30 november 2022
Bron: Schie.nu

Wederom winkel met namaak merkkleding ontdekt in Schiedam na anonieme tip

Voor de tweede keer in een korte tijd hebben de handhavers van de gemeente Schiedam en de politie een winkel met namaak merkkleding ontdekt in de Spaanse Polder. Op 29 november kwamen zij de winkel op het spoor dankzij eigen onderzoek en een tip via Meld Misdaad Anoniem. In de professioneel uitziende winkel waren 1.500 artikelen uitgestald en opgeslagen. Deze zijn allemaal in beslag genomen. De burgemeester heeft het pand met spoed gesloten. 

Ga naar
13 april 2022
Bron: Toezicht & Handhaving Schiedam (Twitter)

Grote hennepkwekerij in Schiedam; 120 planten en 1.800 stekjes

Het Interventieteam Ondermijning van de gemeente Schiedam heeft samen met de politie en netbeheerder Stedin een grote hennepkwekerij ontdekt in een pand aan het De Biepad in Schiedam. Dit gebeurde naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem. In het pand zijn 120 hennepplanten en 1.800 stekjes aangetroffen. Daarnaast was er sprake van de diefstal van stroom en is er één persoon aangehouden. De burgemeester heeft het pand met spoed gesloten. 

Ga naar
16 februari 2022
Bron: Schiedam24.nl

Hennepkwekerij ontmanteld in Schiedam na anonieme tip

Het Interventieteam Ondermijning en de politie hebben op 16 februari een hennepkwekerij aangetroffen in een flat aan het Chopinplein in Schiedam. Dit gebeurde naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem. De hennepkwekerij bestond uit 150 planten. Daarnaast is één persoon aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies