Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

18 mei 2022 | Bron: Politie.nl RTV Utrecht

Grote drugsvangst in Houten na anonieme tip

De politie heeft op 9 mei in een woning aan de Hoekcamp in Houten een grote hoeveelheid drugs en wapens in beslag kunnen nemen. Dit gebeurde na een melding via Meld Misdaad Anoniem.

Naar aanleiding van de melding bezocht de politie op 9 mei de woning aan de Hoekcamp. In de woning vonden de agenten cocaïne, een jerrycan met GHB en ruim 200 pillen. Daarnaast werden meerdere busjes pepperspray aangetroffen. De politie heeft alles in beslag genomen. De 31-jarige bewoner is aangehouden. 

07 juli 2022
Bron: AD.nl

Burgemeester sluit drugspand voor drie maanden in Houten

De burgemeester van Houten heeft een woning aan de Hoekcamp gesloten voor ten minste drie maanden wegens stelselmatige drugshandel. Het ging daarbij om diverse soorten drugs die zowel afgehaald als bezorgd konden worden. Denk hierbij aan MDMA, 2CB, GHB, hennep en cocaïne. Eveneens werden meerdere telefoons en contact geld aangetroffen; wat volgens de politie kon wijzen op een handel van behoorlijke omvang. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor en konden zij de handel eindigen.

Ga naar
19 januari 2015
Bron: AD.nl

Burgemeester sluit drugskassen in Houten

Burgemeester De Jong van de gemeente Houten heeft enkele kassen en een woning aan de Koppeldijk in Houten voor de periode van een halfjaar gesloten. In de kassen werden in juni 2014 maar liefst 16.000 hennepplanten aangetroffen na een tip via Meld Misdaad Anoniem.Achter het woonhuis staat het kassencomplex, met in totaal ruim een hectare aan kweekruimte. De hennepplanten waren verdekt opgesteld achter een rij komkommerplanten. De vangst is de grootste uit de geschiedenis in de provincie Utrecht.Duidelijk signaal De sluiting van het complex geldt volgens de gemeente als een signaal voor de georganiseerde criminaliteit. Daarnaast is het een signaal dat wietteelt niet wordt getolereerd. De betreffende panden zijn verzegeld en vanaf de openbare weg met hekken afgezet.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies