Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

14 juni 2022 | Bron: De Stad Amersfoort

Drugsdealers in Amersfoort gearresteerd

Mede dankzij een anonieme melding heeft de politie in Amersfoort twee mannen kunnen aanhouden op verdenking van de handel in verdovende middelen.

Via de anoniem tip werd de politie geïnformeerd over drugshandel vanuit een woning in de Crocusstraat. Hierop startte de politie een onderzoek, waardoor zij vervolgens overgingen tot de aanhoudingen. In de woning werd vermoedelijk cocaïne en een grote hoeveelheid contant geld aangetroffen. Daarnaast zijn twee voertuigen en meerdere telefoons in beslag genomen. 

04 juli 2023
Bron: Politie Nederland

Drugsdealer op heterdaad aangehouden in Amersfoort

Politieagenten hebben op 4 juli een 29-jarige man uit Amersfoort man op heterdaad betrapt na een drugsdeal vanuit zijn woning. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. De drugs is in beslag genomen en de politie doet nog verder onderzoek.  

Ga naar
15 april 2023
Bron: RTV Utrecht

Gemeente Amersfoort sluit woning wegens drugshandel

De gemeente Amersfoort heeft op 14 april een woning aan de Van Spilbergenstraat gesloten wegens het aantreffen van handelshoeveelheden harddrugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. 

Ga naar
07 september 2022
Bron: Politie.nl

Drugdealer aangehouden in Amersfoort

De politie heeft een 37-jarige man aangehouden wegens drugsdealen in Amersfoort. De politie startte een onderzoek naar de verdachte dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. In de woning van de man vonden de rechercheurs handelshoeveelheden drugs en grote, contante geldbedragen. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures