Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

31 augustus 2022 | Bron: Zo-nws.nl

Onderzoek naar drugspanden in Brunssum mede dankzij anonieme meldingen

De gemeente Brunssum is gestart met een onderzoek naar diverse drugspanden mede dankzij meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Onlangs heeft de burgemeester van Brunssum nog een pand gesloten voor de duur van één jaar. In het pand werd namelijk een partij drugs aangetroffen.

13 juni 2023
Bron: ZNWS.nl

Politie en gemeente ontdekken grote drugsopslag in woning Brunssum

De politie en gemeente Brunssum hebben op een woonwagenkamp aan de Rembrandstraat een opslag ontdekt waar honderden kilo?s PMK lag opgeslagen, een verboden grondstof voor drugs. Mede naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de locatie in beeld. In een schuurtje op het kamp vonden agenten 23 zakken met daarin elk 25 kilo PMK. Dit is in beslag genomen en de gemeente zal een proces in gang zetten om de opslaglocatie voor zes maanden te sluiten.

Ga naar
25 januari 2023
Bron: ZWNS.nl

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning Brunssum 

De politie heeft op 24 januari een grote partij gedroogde henneptoppen ontdekt in een woning aan de Maastrichterstraat in Brunssum. Daarnaast werden er spullen, zoals groeitenten, gevonden om hennep te telen. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de woning in beeld bij de politie. Tijdens de huiszoeking troffen de aanwezige agenten ruim acht kilo henneptoppen aan. Alles is in beslag genomen en vernietigd. 

Ga naar
25 oktober 2022
Bron: Limburg24.nl

Ernstig verwaarloosde honden in Brunssum ontdekt na anonieme melding

Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 20 oktober in Brunssum een onderzoek ingesteld naar paar ernstig verwaarloosde honden. De honden waren aan hun lot overgelaten, liepen in hun eigen uitwerpselen en stonken erg. Daarnaast zaten ze in een veel te kleine huisvesting. De honden zijn door de politie direct in beslag genomen en zullen overgeplaatst worden naar een nieuw gezin. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies