Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

07 september 2022 | Bron: Politie.nl

Drugdealer aangehouden in Amersfoort

De politie heeft een 37-jarige man aangehouden wegens drugsdealen in Amersfoort. De politie startte een onderzoek naar de verdachte dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. 

In de woning van de man vonden de rechercheurs handelshoeveelheden drugs en grote, contante geldbedragen. 

04 juli 2023
Bron: Politie Nederland

Drugsdealer op heterdaad aangehouden in Amersfoort

Politieagenten hebben op 4 juli een 29-jarige man uit Amersfoort man op heterdaad betrapt na een drugsdeal vanuit zijn woning. De politie kwam de verdachte op het spoor dankzij een melding via Meld Misdaad Anoniem. De drugs is in beslag genomen en de politie doet nog verder onderzoek.  

Ga naar
15 april 2023
Bron: RTV Utrecht

Gemeente Amersfoort sluit woning wegens drugshandel

De gemeente Amersfoort heeft op 14 april een woning aan de Van Spilbergenstraat gesloten wegens het aantreffen van handelshoeveelheden harddrugs. Mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de locatie op het spoor. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. 

Ga naar
17 augustus 2022
Bron: 112amersfoort.nl

Woningen in Amersfoort gesloten vanwege drugshandel

De burgemeester van Amersfoort heeft twee woningen aan de Curaçaolaan en Crocusstraat gesloten voor drie maanden vanwege drugshandel. De politie en de gemeente kwamen de woningen op het spoor mede dankzij (anonieme) tips. Ter voorkoming van een verdere aantasting van het woon- en leefklimaat zijn de woningen nu door de burgemeester gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures