Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

02 juni 2023 | Bron: rtvoost.nl

Tips over stelend trio regio Twente na uitzending Plaats Delict

Vier Twentse vestigingen van Kruidvat kregen eerder dit jaar bezoek van rondtrekkende dieven. Het stelende trio hanteerde in Wierden, Nijverdal, Holten en Goor een vaste rolverdeling. Een van hen legde spullen klaar, waarna de tweede persoon de spullen in een geprepareerde tas stopte. De derde persoon keek of de kust veilig was. Na beelden in het opsporingsprogramma Plaats Delict ontving de politie tips, ook via Meld Misdaad Anoniem. Alle drie de personen zijn aangehouden.

25 juni 2022
Bron: Zwolle.nieuws.nl / De Stentor

Drugs, wapen en geld aangetroffen in woning Zwolle na anonieme tip

In de wijk Holtenbroek in Zwolle heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Rossinistraat wegens drugshandel. De burgemeester van Zwolle heeft de woning voor de duur van drie maanden gesloten.  Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem en eigen vooronderzoek door de politie kwam de locatie in beeld. In de woning vonden de agenten een flinke hoeveelheid softdrugs, een geladen revolver met munitie en duizenden euro’s aan contant geld. Daarnaast zijn vijf telefoons in beslag genomen. Een 23-jarige verdachte is aangehouden. 

Ga naar
12 november 2019
Bron: Tubantia.nl

132 nitraatbommen in Goor in beslag genomen dankzij M.-tip

De politiee trof op 12 november in een woning aan de Rozenstraat in Goor 132 nitraatbommen aan. Dankzij een melding van Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de opslag van het illegale vuurwerk op het spoor. Tegen de bezitter is een proces-verbaal opgemaakt.

Ga naar
26 november 2018
Bron: Facebook Politie Hof van Twente

Ontmanteling hennepkwekerij Goor door anonieme meldingen

Naar aanleiding van meerdere tips via Meld Misdaad anoniem stelde de politie Hof van Twente een onderzoek in naar een woning aan de Pieter Langendijkstraat in Goor. Ook hieruit bleek dat er een hennepkwekerij aanwezig was. Enkele dagen later, op 26 november, deed de politie een inval en trof het in totaal 225 hennepplanten aan. Verder was er ook sprake van het illegaal aftappen van stroom. Tot op heden zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies