Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

22 februari 2024 | Bron: Politie Basisteam Delft (FB)

Bolletjes en vuurwapen aangetroffen in woning Delft

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft het Politie Basisteam Delft in samenwerking met de districtsrecherche op 22 februari een instap gedaan in een woning in Delft. Bij de doorzoeking werd een aanzienlijke hoeveelheid bolletjes en een vuurwapen aangetroffen. De verdachte is aangehouden en moet voorkomen bij de rechter.

15 juni 2015
Bron: Omroep West / Politie.nl

Twee aanhoudingen voor reeks branden Delft

De politie heeft twee verdachten aangehouden in verband met brandstichting in Delft. Op 11 februari werd de wijk Tanthof opgeschrikt door een aantal grote branden. Twee scholen, een huisje van een volkstuincomplex, een restaurant en een woning raakten zwaar beschadigd.De opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht vroegen aandacht voor de brandstichting. Na de uitzendingen kwamen diverse tips binnen, waaronder via Meld Misdaad Anoniem. Dankzij de tips hield de politie een 34-jarige man uit Zwijndrecht en een 40-jarige Delftenaar aan.

Ga naar
08 april 2015
Bron: Politie.nl

Ontmanteling hennepkwekerij Delft

Dankzij een M.-tip kwam de politie op 7 april een hennepkwekerij op het spoor in Delft. Een warmtescan door medewerkers van de netbeheerder bevestigde de M.-tip. In de woning aan de Poptahof vond de politie ongeveer 350 hennepplanten (geschatte waarde bijna 30.000 euro). De hennepkwekerij is ontmanteld.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies