Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 juni 2015 | Bron: Omroep West / Politie.nl

Twee aanhoudingen voor reeks branden Delft

De politie heeft twee verdachten aangehouden in verband met brandstichting in Delft. Op 11 februari werd de wijk Tanthof opgeschrikt door een aantal grote branden. Twee scholen, een huisje van een volkstuincomplex, een restaurant en een woning raakten zwaar beschadigd.

De opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht vroegen aandacht voor de brandstichting. Na de uitzendingen kwamen diverse tips binnen, waaronder via Meld Misdaad Anoniem. Dankzij de tips hield de politie een 34-jarige man uit Zwijndrecht en een 40-jarige Delftenaar aan.

28 december 2022
Bron: BN de Stem

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Zwijndrecht na M.-tip

De politie bezocht op 27 december een woning aan de Dr. Boutensstraat in Zwijndrecht mede vanwege een tip via Meld Misdaad Anoniem De 38-jarige bewoner deed de deur open en de hennepgeur kwam de agenten gelijk tegemoet. Op de eerste verdieping van de woning was een hennepkwekerij ingericht met in totaal 395 hennepplanten. De bewoner is aangehouden en de hennepplanten en toebehoren zijn vernietigd. 

Ga naar
21 juni 2022
Bron: AD.nl

Politie vindt hennepkwekerij in Zwijndrecht na tip via Meld Misdaad Anoniem

In een woning aan de Van Ruysdaelstraat heeft de politie na eigen onderzoek en een tip via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij aangetroffen. Deze bestond uit één kweekruimte met 93 hennepplanten erin. De burgemeester van Zwijndrecht heeft de woning voor drie maanden gesloten.

Ga naar
20 december 2021
Bron: ATOSRTV

Anonieme tips leidden tot twee hennepkwekerijen in Zwijndrecht

Op 20 december heeft de politie twee hennepkwekerijen aangetroffen in Zwijndrecht dankzij M.-tips. In een woning aan de Zonnestein vond de politie 180 hennepplanten, terwijl agenten in een ander woning aan het Fazantplein een net geoogste hennepkwekerij aantroffen. Daar stonden 341 potten met afgeknipte hennepplanten en 12,4 kilo aan losse henneptoppen. De Burgemeester van Zwijndrecht heeft beide woningen voor ten minste drie maanden gesloten. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookiesVacatures