Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 juni 2015 | Bron: Omroep West / Politie.nl

Twee aanhoudingen voor reeks branden Delft

De politie heeft twee verdachten aangehouden in verband met brandstichting in Delft. Op 11 februari werd de wijk Tanthof opgeschrikt door een aantal grote branden. Twee scholen, een huisje van een volkstuincomplex, een restaurant en een woning raakten zwaar beschadigd.

De opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht vroegen aandacht voor de brandstichting. Na de uitzendingen kwamen diverse tips binnen, waaronder via Meld Misdaad Anoniem. Dankzij de tips hield de politie een 34-jarige man uit Zwijndrecht en een 40-jarige Delftenaar aan.

22 februari 2024
Bron: Politie Basisteam Delft (FB)

Bolletjes en vuurwapen aangetroffen in woning Delft

Naar aanleiding van een anonieme tip heeft het Politie Basisteam Delft in samenwerking met de districtsrecherche op 22 februari een instap gedaan in een woning in Delft. Bij de doorzoeking werd een aanzienlijke hoeveelheid bolletjes en een vuurwapen aangetroffen. De verdachte is aangehouden en moet voorkomen bij de rechter.

Ga naar
28 december 2022
Bron: BN de Stem

Hennepkwekerij aangetroffen in woning Zwijndrecht na M.-tip

De politie bezocht op 27 december een woning aan de Dr. Boutensstraat in Zwijndrecht mede vanwege een tip via Meld Misdaad Anoniem De 38-jarige bewoner deed de deur open en de hennepgeur kwam de agenten gelijk tegemoet. Op de eerste verdieping van de woning was een hennepkwekerij ingericht met in totaal 395 hennepplanten. De bewoner is aangehouden en de hennepplanten en toebehoren zijn vernietigd. 

Ga naar
21 juni 2022
Bron: AD.nl

Politie vindt hennepkwekerij in Zwijndrecht na tip via Meld Misdaad Anoniem

In een woning aan de Van Ruysdaelstraat heeft de politie na eigen onderzoek en een tip via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij aangetroffen. Deze bestond uit één kweekruimte met 93 hennepplanten erin. De burgemeester van Zwijndrecht heeft de woning voor drie maanden gesloten.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies