Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

20 september 2016 | Bron: Nederweert24.nl

Negen maanden cel voor betrokkenheid drugslab Ospel

Een 50-jarige man uit Nederweert kreeg op 16 september een celstraf van negen maanden, waarvan drie voorwaardelijk, voor zijn betrokkenheid bij een drugslab in Ospel. De politie kwam de man mede op het spoor dankzij een M.-tip.

De rechtbank acht bewezen dat de man vorig jaar augustus heeft geholpen bij de voorbereidingen van een amfetaminelab in zijn woning aan de Schepengraaf. Daarnaast trof de politie in de garagebox naast zijn woning een hennepkwekerij met 308 planten met geschatte waarde ruim 25.000 euro aan. De stroom werd illegaal afgetapt.

14 september 2022
Bron: Nederweert24.nl

Drugslab in Ospel ontdekt dankzij anonieme tip

In de nacht van 12 op 13 september heeft de Dienst Speciale Interventies (DSI) van de politie een inval gedaan in een pand aan de Witteplakdijk in Ospel. Hierbij werd een drugslab aangetroffen. Naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem is de politie een onderzoek gestart naar het pand. Hierop is de politie het pand binnengetreden en stuitten zij op een drugslab dat was ingericht als cocaïnewasserij. Tijdens de inval zijn zes Colombiaanse personen aangehouden in de leeftijd van 27 tot 57 jaar oud. De politie heeft inmiddels het lab ontmanteld en verder onderzoek zal uitwijzen hoeveel drugs er lag opgeslagen.  

Ga naar
03 november 2020
Bron: Nederweert24.nl

Burgemeester sluit pand Nederweert wegens hennepkwekerij

Burgemeester Van de Laak heeft een pand aan de Magnesiumstraat in Nederweert voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij afgelopen september. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de hennepkwekerij op het spoor. Er werden toentertijd 500 potten en 296 hennepplanten aangetroffen. 

Ga naar
22 september 2020
Bron: 1Limburg.nl

Anonieme melding leidt politie naar hennepkwekerij Nederweert

De politie heeft op 21 september een hennepkwekerij ontmanteld in een pand aan de Magnesiumstraat in Nederweert. In totaal troffen agenten ruim 500 potten en 296 hennepplanten aan. Dankzij een M.-tip kwan de politie de locatie op het spoor. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld en de hennepplanten vernietigd.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies