Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

03 november 2020 | Bron: Nederweert24.nl

Burgemeester sluit pand Nederweert wegens hennepkwekerij

Burgemeester Van de Laak heeft een pand aan de Magnesiumstraat in Nederweert voor drie maanden gesloten wegens het aantreffen van een hennepkwekerij afgelopen september. Mede dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie de hennepkwekerij op het spoor. Er werden toentertijd 500 potten en 296 hennepplanten aangetroffen. 

22 september 2020
Bron: 1Limburg.nl

Anonieme melding leidt politie naar hennepkwekerij Nederweert

De politie heeft op 21 september een hennepkwekerij ontmanteld in een pand aan de Magnesiumstraat in Nederweert. In totaal troffen agenten ruim 500 potten en 296 hennepplanten aan. Dankzij een M.-tip kwan de politie de locatie op het spoor. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontmanteld en de hennepplanten vernietigd.

Ga naar
20 september 2016
Bron: Nederweert24.nl

Negen maanden cel voor betrokkenheid drugslab Ospel

Een 50-jarige man uit Nederweert kreeg op 16 september een celstraf van negen maanden, waarvan drie voorwaardelijk, voor zijn betrokkenheid bij een drugslab in Ospel. De politie kwam de man mede op het spoor dankzij een M.-tip.De rechtbank acht bewezen dat de man vorig jaar augustus heeft geholpen bij de voorbereidingen van een amfetaminelab in zijn woning aan de Schepengraaf. Daarnaast trof de politie in de garagebox naast zijn woning een hennepkwekerij met 308 planten met geschatte waarde ruim 25.000 euro aan. De stroom werd illegaal afgetapt.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies