Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

17 oktober 2017 | Bron: Politie.nl

M.-tip leidt naar duizenden liters chemicaliën in De Moer en Dongen

Een M.-tip leidde 13 oktober tot de vondst van honderden liters chemicaliën in De Moer en Dongen. In een loods van een voormalige champignonkwekerij aan de Middelstraat in De Moer trof de politie een vat met 800 liter grondstof voor de productie van amfetamine of MDMA. Een ‘pittige vangst’, volgens de politie. In de loods waren tevens spullen aanwezig voor de inrichting van een hennepkwekerij.

Naar aanleiding van de vondst in De Moer hield de politie een 38-jarige man aan op zijn terrein aan de Vaartweg in Dongen. Hier trof de politie ook een bestelauto aan met daarin 1.250 liter chemicaliën, eveneens bruikbaar bij de productie van synthetische drugs. Eind augustus werd in zowel Dongen als De Moer drugsafval gevonden. Het is nog niet bekend of die vondsten iets met deze zaak te maken hebben.

26 mei 2022
Bron: BD.nl

Anonieme tip leidt tot grote hoeveelheid drugs in woning Dongen 

De politie heeft op 25 mei in het Brabantse Dongen een inval gedaan in een woning aan de Bolkensteeg. Hierbij zijn grote hoeveelheden drugs in beslag genomen en meerdere personen aangehouden. Naar aanleiding van de anonieme melding stelde de politie een onderzoek in en was al snel het vermoeden dat er in de woning overtredingen op de Opiumwet plaatsvonden. Hierdoor besloot de politie op 25 mei over te gaan tot een huiszoeking. Tijdens de huiszoeking waren drie personen in de woning aanwezig, een 25-jarige man en een 31-jarige man uit Oosterhout en een 26-jarige man uit Frankrijk. Zij probeerden nog te ontkomen maar konden buiten worden aangehouden. In de woning vond de politie 57 kilo hennep, 13 kilo hasj en een geldbedrag. Alles is in beslag genomen en vernietigd.

Ga naar
05 april 2022
Bron: BD.nl

Honderden hennepplanten aangetroffen in woning Dongen na anonieme tip

De politie heeft op 5 april een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in Dongen. De hennepkwekerij bestond uit 293 planten en was klaar om geoogst te worden. Daarnaast werd er ook illegaal stroom afgetapt om de hennepkwekerij te voorzien van verwarming en verlichting. 

Ga naar
02 april 2022
Bron: BN de Stem

M.-tips leiden tot drugsvaten in schuur Dongen

Naar aanleiding van anonieme tips heeft de politie op 1 april in het Brabantse Dongen meerdere drugsvaten aangetroffen. Deze stonden in een schuur bij een woning aan de Triangellaan. Na onderzoek bleek dat de vaten gevuld waren met een grondstof die gebruikt wordt bij het produceren van drugs. De 56-jarige bewoner van de woning en de schuur is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies