Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

12 maart 2019 | Bron: AD.nl

Arrestaties voor illegale hanengevechten Bodegraven

Mede dankzij een M.-tip startte de politie in december een onderzoek naar illegale hanengevechten in Bodegraven. Op een afgelegen terrein werden onder andere camera’s geplaatst. Op basis van de beelden volgde later een inval. In totaal trof de politie veertig hanen en tien hennen aan. Deze werden klaargestoomd voor lokale gevechten, of voor de Franse markt, waar hanengevechten nog zijn toegestaan. De hanen leveren ongeveer tussen de 500 à 1.000 euro per stuk op. Daarnaast werden nog enkele dode hanen en veel trainingsmateriaal aangetroffen. De politie heeft twee verdachten aangehouden. Tegen hen loopt zowel een strafrechtelijk- als een bestuursrechtelijk onderzoek.

14 december 2023
Bron: Politie.nl

Politie treft ruim 200 kilo illegaal vuurwerk aan in woning Bodegraven

De politie heeft op 12 december in een woning in Bodegraven 236,5 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Naar aanleiding van een anonieme tip controleerden agenten de woning. Een 22-jarige man uit Bodegraven is aangehouden. In de woning werden op meerdere plekken nitraten, cobra’s en Shells gevonden. Al het vuurwerk is in beslag genomen. De verdachte is gehoord en vrijgelaten. Hij moet zich op een later moment nog verantwoorden voor justitie.

Ga naar
16 maart 2021
Bron: Wijkagent_bodegraven_reeuwijk (IG)

M.-tip leidt tot inbeslagname 87 paar vervalste merkschoenen

Een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op het spoor gebracht vervalste merkschoenen. Wat begon als een integrale controle in Gouda leidde tot een inbeslagname van 87 paar vervalste merkschoenen in Bodegraven. Het onderzoek loopt nog en aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Ga naar
15 april 2016
Bron: Politie.nl

Onderzoek naar drugshandel Bodegraven: acht aanhoudingen

In een groot onderzoek naar drugshandel hield de politie de afgelopen weken in totaal acht verdachten aan. Het gaat om zeven mannen uit Bodegraven (20 tot 26 jaar) en een 24-jarige man uit Nieuwerburg. Het onderzoek startte begin maart na onder andere meldingen via Meld Misdaad Anoniem. Het onderzoeksteam kwam op het spoor van de drugshandel, waarbij dealers zeer regelmatig op afgesproken plaatsten bezorgden. Tijdens het onderzoek kreeg de politie meerdere locaties op het oog en meerdere verdachten in het vizier. Dit leidde op 22 maart tot de aanhouding van de eerste zes verdachten. Bij hen trof de politie harddrugs aan. Bij doorzoekingen in vier woningen vonden ze ook goederen die van diefstal afkomstig bleken te zijn. Naast de drugs nam de politie drie auto’s en geld in beslag.Op 5 april hield de politie een 22-jarige man uit Bodegraven aan. Hij probeerde te ontkomen door onder te duiken. De politie wist hem te lokaliseren en hem in Rotterdam aanhouden. De laatste verdachte meldde zich op 14 april zelf op het politiebureau.Grote schaal Tijdens het onderzoek ontdekte de politie dat de drugshandel in Bodegraven op grote schaal plaatsvond. De drugsdealers leverden aan ongeveer tweehonderd vaste afnemers in en rond Bodegraven en werkten in georganiseerd verband nauw samen.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies