Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

15 juni 2021 | Bron: Ondermijning.drugs_nissewaard (IG)

Hennepkwekerijen in Nissewaard ontdekt na anonieme tips

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie op 15 juni twee hennepkwekerijen ontmanteld in de Grasbuurt in Nissewaard. Hierbij werden in de eerste woning tientallen hennepplanten aangetroffen, terwijl in de tweede woning een paar kilo gedroogde hennep werd ontdekt. Daarnaast was er ook sprake van diefstal van stroom. In het kader van ‘afpakken’ heeft de conservatoir beslag gelegd op een Harley Davidson in verband met mogelijk wederrechtelijk verkregen voordeel.

02 februari 2022
Bron: Politie Nissewaard (Instagram)

Drugsdealers aangehouden in Nissewaard mede dankzij M.-tips

In de laatste week van januari heeft de politie in Nissewaard vier personen aangehouden ter verdenking van de handel in verdovende middelen. Dit gebeurde mede dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem. Naast de aanhoudingen hebben de agenten ook de voertuigen en woningen van de verdachten doorzocht. Daar stuitte zij op duizenden euro’s aan contant geld, een handelshoeveelheid harddrugs en een vuurwapen. Alles is in beslag genomen en de verdachten zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden. 

Ga naar
24 januari 2022
Bron: Politie Ondermijning Nissewaard (Instagram)

Aanhoudingen in drugsonderzoek rondom woning in Spijkenisse

Naar aanleiding van een anonieme melding in december is het ondermijningsteam van de politie in Nissewaard een onderzoek gestart naar een pand in Spijkenisse. Tijdens een actiedag op vrijdag 21 januari zijn drie verdachten aangehouden. Tijdens de actiedag zagen de agenten dat één man zich kort in het pand in de Vrieswijk ophield, om vervolgens met een andere man te vertrekken. Beide personen werden gecontroleerd en bleken een handelshoeveelheid harddrugs, 750 euro in contanten en een geladen vuurwapen bij zich te hebben. Kort daarna werd het pand in Vrieswijk opnieuw bezocht. Dit leidde wederom tot een aanhouding en de vondst van hard- en softdrugs in het pand. Daarnaast werd in de woning van de verdachte die het vuurwapen bij zich droeg ook nog drugs en munitie aangetroffen. Alle drugs, het vuurwapen en de munitie is in beslag genomen. De recherche gaat verder met het onderzoek en het pand wordt mogelijk door de burgemeester gesloten voor onbepaalde tijd. 

Ga naar
14 februari 2021
Bron: AD.nl

Politie vindt dankzij M.-tip hennepkwekerij met 8.400 stekken in Spijkenisse

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem stelde de politie een onderzoek in naar een garagebedrijf aan de Ir. Herman de Grootweg in Spijkenisse. Daar troffen zij een in werking zijnde hennepkwekerij aan met maar liefst 8.400 hennepstekken. Het bedrijf is op last van de burgemeester van de gemeente Nissewaard gesloten voor de duur van drie maanden. De eigenaar en een werknemer zijn aangehouden. 

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies