Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

28 december 2023 | Bron: Schiedams nieuws

Politie vindt behoorlijke hoeveelheid illegaal vuurwerk in Capelle aan den IJssel

In de gemeente Capelle aan den IJssel heeft de politie op 28 december een grote vondst gedaan van illegaal vuurwerk. Het gaat om een hoeveelheid dat niet voldoet aan de wettelijke eisen. De politie kwam het vuurwerk op het spoor dankzij een anonieme tip.

Al het illegale vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Er is een verdachte aangehouden en zal later worden verhoord.

28 september 2022
Bron: PZC.nl

Anonieme tips ontmaskeren handel valse designkleding in Capelle aan den IJssel

De politie heeft op 27 september een inval gedaan in een bedrijfspand aan de Rivium Promenade in Capelle aan den IJssel. Hier troffen de agenten een enorme hoeveelheid valse merkkleding, -schoenen, -riemen en -tassen aan. Na een melding via Meld Misdaad Anoniem, over een persoon die in nepmerkkleding handelde, heeft de politie een onderzoek in gang gezet. Dat leidde naar het bedrijfspand toe. De persoon zou dit pand gebruiken als opslag maar ook als winkel om zijn valse merkkleding vanuit te verkopen. Hierop heeft de politie een instap gedaan in het pand. Daar vonden zij een enorme hoeveelheid valse merkkleding aan met een geschatte verkoopwaarde van ongeveer 450.000 euro. Daarnaast vonden de agenten in hetzelfde gebouw nog twee andere units met daarin producten met een geschatte verkoopwaarde van 50.000 euro. Alle goederen zijn in beslag genomen. Een speciaal rechercheteam van de politie gaat verder met het onderzoek. 

Ga naar
07 april 2021
Bron: Nieuwsopbeeld.nl

Hennepkwekerij in Capelle aan den IJssel ontmanteld dankzij anonieme tip

De politie heeft op 6 april een hennepkwekerij opgerold in een woning aan de Floris Burgwal in Capelle Schollevaar. Een tip via Meld Misdaad Anoniem bracht de politie op spoor van de woning. Eenmaal in de woning werd er een flinke hennepkwekerij aangetroffen. In totaal werd 6,5 kilo hennep in beslag genomen. De stroomvoorziening was zeer brandgevaarlijk aangelegd en er was sprake van diefstal van elektriciteit. De woning is ontruimd en zal hoogstwaarschijnlijk bestuurlijk worden gesloten door de burgemeester.

Ga naar
20 december 2020
Bron: NU.nl

Forse hennepkwekerij ontmanteld in Capelle aan den IJssel

De politie heeft op 18 december een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Zadkinerade in Capelle-Schollevaar na een anonieme tip. In totaal troffen agenten ruim 400 hennepplanten aan in de kruipruimte van de woning. Ook bleek er sprake te zijn van stroomdiefstal. De bewoner is aangehouden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies